Uutiskirje ja tietosuoja

Liity jäseneksi

Liity Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteratur ry.:n jäseneksi ja tilaa uutiskirje! Jäsenyys on maksutonta (käytössä on vapaaehtoinen kannatusmaksu) eikä sido mihinkään. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja sitä kautta lähetetään mm. vuosikokouskutsut sekä tietoa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista.

Yhdistykseen voivat liittyä jäseniksi kaikki lastenkirjallisuudesta ja -kuvituksesta kiinnostuneet ja lastenkirjallisuustalohanketta tukevat yksityishenkilöt ja yhteisöt.

Liittyä voi lähettämällä viestin osoitteeseen pro.lastenkirjallisuustalo@gmail.com.

 

Tietosuoja

Yhdistyksen uutiskirje toimitetaan kaikille, jotka ovat sen tilanneet ja ovat Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry.:n jäseniä. Jäsenyys ja uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja tapahtuu jäsenen aloitteesta. Sen voi tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pro.lastenkirjallisuustalo@gmail.com.

Yhdistys ylläpitää jäsenrekisteriään ja lähettää uutiskirjeen MailChimp-palvelun kautta. Yhdistyksellä on jäsentensä nimitiedot (etu- ja sukunimi) sekä sähköpostiosoite. Näitä käytetään ainoastaan jäsenviestintään eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jäsenellä ja uutiskirjeen saajalla on oikeus erota ja lopettaa jäsenyytensä ilmoittamalla siitä yhdistykselle. Jäsentiedot poistetaan kokonaan jäsenen erotessa yhdistyksestä. Uutiskirjeen perumisen ja osoitetietojen muuttamisen jäsen voi tehdä itse klikkaamalla uutiskirjeen alaosassa olevaa linkkiä, joko ”unsubscribe from this list”, joka peruu uutiskirjeen, tai ”update subscription preferences”, josta osoitetietojaan voi tarkastella ja muuttaa. Jälkimmäisen linkin kautta jäsen voi itse tarkistaa, mitä tietoja hänestä yhdistyksen jäsenrekisterissä on. Halutessaan tämän voi tehdä myös olemalla sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen pro.lastenkirjallisuustalo@gmail.com.