Joulukalenteri 2021 – Tarinoita ja tosijuttuja

Pro lastenkirjallisuus -yhdistyksen suosittu lastenkirja-aiheinen joulukalenteri avautuu jälleen ja antaa niin lahjavinkkejä pukinkonttiin kuin virikkeitä joulunodotukseen.

Kalenteri sisältää 24 kirjaehdotusta päiväkoti- ja alakouluikäisille vuoden 2021 sadosta.  Valtaosa teoksista on kotimaisia, mutta joukossa on myös käännöskirjoja eri maista. Koska vietämme tutkitun tiedon teemavuotta, valikoimassa on myös monta innostavaa tietokirjaa.

Pron nettisivuilla kalenteri on 1.12. lähtien käytössä kokonaan, Facebookiin ja Instagramiin aukeaa uusi luukku joka päivä. Tänä vuonna kaikki kirjaesittelyt ovat teksteinä, aiempien vuosien kalenterit ja esittelyvideot löydät klikkaamalla vuosilukuja: 2018, 2019, 2020. Kaikki aiempien kalentereiden videot löytyvät YouTube-kanavaltamme.

Joulukalenterin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Susanna Gillberg ja Tuula Korolainen. Kirjaesittelyitä ovat heidän lisäkseen kirjoittaneet Piia Bågman, Sirkka-Liisa Heinonen, Marjut Hjelt, Arja Kanerva, Maija Karjalainen, Kaisa Lange, Markku Lemmetty, Ilpo Mikkonen ja Ulrika Rudbäck.

Lämmin kiitos kirjoittajille ja kirjoja lahjoittaneille kustantajille.
Hyvää joulunodotusta ja iloisia lukuhetkiä!