Tietosuoja

Yhdistyksen jäsenkirje toimitetaan kaikille, jotka ovat sen tilanneet ja ovat Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry:n jäseniä. Jäsenyys ja jäsenkirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja tapahtuu jäsenen aloitteesta. Jäseneksi voi liittyä klikkaamalla tästä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pro.lastenkirjallisuustalo@gmail.com. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä saat klikkaamalla tästä.

Yhdistys ylläpitää jäsenrekisteriään ja lähettää uutiskirjeen MailChimp-palvelun kautta. Yhdistyksellä on jäsentensä nimitiedot (etu- ja sukunimi) sekä sähköpostiosoite. Näitä käytetään ainoastaan jäsenviestintään eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jäsenellä ja uutiskirjeen saajalla on oikeus erota ja lopettaa jäsenyytensä ilmoittamalla siitä yhdistykselle. Jäsentiedot poistetaan kokonaan jäsenen erotessa yhdistyksestä. Uutiskirjeen perumisen ja osoitetietojen muuttamisen jäsen voi tehdä itse klikkaamalla uutiskirjeen alaosassa olevaa linkkiä, joko ”unsubscribe from this list”, joka peruu uutiskirjeen, tai ”update subscription preferences”, josta osoitetietojaan voi tarkastella ja muuttaa. Jälkimmäisen linkin kautta jäsen voi itse tarkistaa, mitä tietoja hänestä yhdistyksen jäsenrekisterissä on. Halutessaan tämän voi tehdä myös olemalla sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen pro.lastenkirjallisuustalo@gmail.com.