Liity jäseneksi

Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry:n jäsenyys on maksutonta (käytössä on vapaaehtoinen kannatusmaksu) eikä sido mihinkään. Jäsenkirje ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa ja sitä kautta lähetetään mm. vuosikokouskutsut sekä tietoa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista. Yhdistykseen voivat liittyä jäseniksi kaikki lastenkirjallisuudesta ja -kuvituksesta kiinnostuneet ja lastenkirjallisuustalohanketta tukevat yksityishenkilöt ja yhteisöt. Mikäli haluat liittyä yhteisöjäseneksi, ole yhteydessä sähköpostitse: pro.lastenkirjallisuustalo(at)gmail.com.

Lue tietosuojasta lisää.

Jäseneksi voi liittyä voi klikkaamalla tästä tai lähettämällä viestin osoitteeseen pro.lastenkirjallisuustalo@gmail.com. 

Vapaaehtoinen jäsenmaksu
Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin ja on riippuvainen erilaisista apurahoista ja lahjoituksista. Jotta päätavoitteemme, lastenkirjatalo, ja mission varrella järjestämämme tapahtumat olisivat mahdollisia, teemme niiden eteen paljon talkootyötä. Lasten- ja nuortenkirjallisuutta ajavat tapahtumat ja tempaukset ovat samalla harjoitusta tulevan talon sisällölle. Haluamme jatkossa tarjota jäsenillemme entistä enemmän vastinetta, ja siksi tässä tilanteessa jokainen vapaaehtoinen jäsenmaksu on kullanarvoinen. Ole hyvä ja tue meitä – olemme kiitollisia kaikesta avusta!

vapaaehtoinen jäsenmaksu 18 euroa
vapaaehtoinen kannatusjäsenmaksu 50 euroa
vapaaehtoinen yhteisöjäsenmaksu 100 euroa

Tilinumero on FI10 4055 0010 8223 73. Pankin BIC-koodi on HELSFIHH. Maksun saajaksi merkitään Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry, viestikenttään Kannatusmaksu.