Tapahtuu keväällä 2019

Puhuvan Pullan lastenkirjakahvila tulee taas! Olemme mukana Lastentarhamuseon lastentapahtumissa maaliskuun ja huhtikuun viimeisenä lauantaina:

30.3.2019 klo 10-13  Tapahtuma peruttu vesivahingon vuoksi!
27.4.2019 klo 10-13

Tapahtumiin on vapaa pääsy ja luvassa on monenlaista ohjelmaa koko perheelle.  Puhuvan Pullan kahvilassa on tarjolla puheliaita pullia ja muuta pikkusyötävää sekä tietenkin laadukasta lastenkirjallisuutta pikkurahalla! Kahvilassa käy vain käteinen.

Toukokuussa lauantaina 11.5. klo 11 Pro lastenkirjallisuus tuo nukketeatteri Pikkukulkurin nukketeatteriesityksen Lastentarhamuseoon! Ilmoitamme tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet lähempänä ajankohtaa.

Lastentarhamuseo sijaitsee Helsingin Sörnäisissä Ebeneser-talossa osoitteessa Helsinginkatu 3-5. Huomioithan Hämeentien remontin aiheuttamat muuttuneet liikennejärjestelyt – suosittelemme hyödyntämään Reittioppaan ohjeita julkisen liikenteen osalta.