Loppuvuoden ohjelmaa

Pöpöjen salaperäinen maailma

Lauantaina 21.11.2020 klo 11-13 Pro lastenkirjallisuus jalkautuu Kallion kirjaston Satulinnaan! Siellä pääset tutustumaan pöpöjen salaperäiseen maailmaan – tutkimusvälineinä käytämme lastenkirjoja, kyniä, paperia ja mielikuvitusta. Tapahtumassa tutustutaan ajankohtaiseen aiheeseen lukemalla ja piirtämällä. Voit myös hakea tapahtumasta mukaasi vinkit aihetta käsittelevästä lastenkirjallisuudesta.

Tapahtuma on osa Kallio Kipinöi -viikkoa ja Hämeentie-juhlaa. Vapaa pääsy! Tilaan otetaan rajoitettu määrä ihmisiä yhtä aikaa, jotta voidaan huolehtia turvaväleistä. Suosittelemme aikuisille kasvomaskin käyttöä. Seuraamme tarkasti terveysviranomaisten ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä. Ajankohtaiset tapahtumatiedot kannattaa tarkistaa ennen tapahtumaa Facebookista, sillä viime hetken muutokset ovat mahdollisia.

Joulukalenteri

Tiistaina 1.12. avautuu Pron verkkosivuilla ja somessa (Facebook ja Instagram) jo perinteeksi muodostunut lastenkirja-aiheinen joulukalenteri. Siinä esitellään 24 tämän vuoden uutuuskirjaa helpottamaan joulun odotusta ja kirjalahjojen valintaa. Pysy siis kuulolla!