Syksyn tapahtumat

Riemukasta syksyä kaikille lastenkirjojen ystäville!

Yleisön pyynnöstä järjestämme tänä syksynä kaksi Puhuvan Pullan lastenkirjakahvilaa. Molemmat toteutetaan osana Lastentarhamuseon tapahtumia. Tapahtumiin on vapaa pääsy ja museo löytyy Ebeneser-talosta osoitteesta Helsinginkatu 3–5, 00500 Helsinki (www.lastentarhamuseo.fi)

Lauantaina 27.10.2018 klo 10–13 Lastentarhamuseon tapahtuman teemana on Siivouspäivä. Vanhanajan lastentarhan työtehtävien lomassa voi siis käydä herkuttelemassa Puhuvilla Pullilla ja tehdä lastenkirjalöytöjä pikkurahalla!

Lauantaina 1.12.2018 klo 10–13 vietetään perinteistä Lastentarhamuseon joulutapahtumaa. Ehkä Puhuvasta Pullasta löytyisi jotain pukinkonttiin?

 

Kommande evenemang

På allmänhetens begäran ordnar vi barnbokskaféet den poetiska bullen två gånger i höst. Båda gångerna utgör en del av Barnträdgårdsmuseets evenemang. Det är fritt inträde till evenemangen och museet finns i Ebeneser-huset på adressen Helsingegatan 3–5, 00500 Helsingfors (www.lastentarhamuseo.fi)

  • lördagen den 27 oktober 2018 kl. 10–13 är temat för Barnträdgårdsmuseets evenemang Städdag. I samband med arbetsuppgifterna i en gammaldags barnträdgård kan man följaktligen sticka sig in på kaféet den poetiska bullen och avnjuta läckerheter och göra barnboksfynd för en liten slant!
  • lördagen den 1 december 2018 kl. 10–13 firas ett traditionellt julevenemang i Barnträdgårdsmuseet. Kanske finns det något för julklappssäcken hos den poetiska bullen?

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

PS. Lokakuun jäsentiedote on lähetetty kaikille uutiskirjeen tilanneille jäsenille 9.10.2018. Mikäli kirje ei sinua tavoittanut tai haluat liittyä jäseneksi, klikkaa tästä ja/tai ole yhteydessä sähköpostitse: pro.lastenkirjallisuustalo@gmail.com