Puhuva Pulla 1.12.2018

Puhuvan Pullan kahvila tulee taas! Jouluinen lastenkirjakahvila on osa Lastentarhamuseon perinteistä ja toiminnallista joulutapahtumaa, jonne on vapaa pääsy. Museo sijaitsee Ebeneser-talossa osoitteessa Helsinginkatu 3–5, 00500 Helsinki (www.lastentarhamuseo.fi)

Puhuvien pullien ja muiden herkkujen lisäksi kahvilasta on mahdollista tehdä joululahjaostoksia pikkurahalla – nappaamme mukaamme esimerkiksi laadukasta lastenkirjallisuutta ja lastenkirjakuvitusta. Puhuvassa Pullassa käy vain käteinen.

Paikalle voit tulla myös lukemaan jouluaiheisia lastenkirjoja mukavaan ja rauhalliseen lukunurkkaukseemme!

Yhdistyksen lastenkirjajoulukalenteri avataan tapahtuman yhteydessä. Joulukalenteri tulee näille verkkosivuille sekä Facebookiin ja Instagramiin.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät täältä: https://www.facebook.com/events/562877674126113/

– Lördagen den 1 december 2018 kl. 10–13 firas ett traditionellt julevenemang i Barnträdgårdsmuseet. Kanske finns det något för julklappssäcken hos den poetiska bullen? Fritt inträde! Museet finns i Ebeneser-huset på adressen Helsingegatan 3–5, 00500 Helsingfors (www.lastentarhamuseo.fi)