Avaa joulukalenteri!

Pro lastenkirjallisuus -yhdistyksen suosittu lastenkirja-aiheinen joulukalenteri antaa niin lahjavinkkejä pukinkonttiin kuin virikkeitä joulunodotukseen!

Kalenteri sisältää 24 kirjaehdotusta päiväkoti- ja alakouluikäisille vuoden 2021 sadosta.  Valtaosa teoksista on kotimaisia, mutta joukossa on myös käännöskirjoja eri maista. Koska vietämme tutkitun tiedon teemavuotta, valikoimassa on myös monta innostavaa tietokirjaa.

Pron nettisivuilla kalenteri on 1.12. lähtien käytössä kokonaan, Facebookiin ja Instagramiin aukeaa uusi luukku joka päivä. Tänä vuonna kaikki kirjaesittelyt ovat teksteinä, aiempien vuosien kalenterit ja esittelyvideot löydät klikkaamalla vuosilukuja: 201820192020. Kaikki aiempien kalentereiden videot löytyvät YouTube-kanavaltamme.

Lämmin kiitos kirjoittajille ja kirjoja lahjoittaneille kustantajille.
Hyvää joulunodotusta ja iloisia lukuhetkiä!

Klikkaa itsesi joulukalenteriin TÄSTÄ!