JOULUKALENTERI 2023 – KOTOISTA JA KUMMALLISTA

Kaamos hämärtää maan ja maailmalla tapahtuu pahoja asioita. Mutta joulu tuo valoa – ja Pro lastenkirjallisuus -yhdistyksen suosittu lastenkirja-aiheinen joulukalenteri. Nyt pääsee taas etsimään lahjavinkkejä ja virikkeitä joulunodotukseen.

Kalenteri sisältää 24 kirjaehdotusta päiväkoti- ja alakouluikäisille vuoden 2023 sadosta, pääosin  kotimaisia teoksia. Tarinoissa on sekä vakavia että hauskoja ja niissä seikkailee monenlaista väkeä lapsista outoihin otuksiin. Mukana on kuvakirjoja, runoja, romaaneja, tietokirjoja ja sarjakuvaa. Koska jouluaiheisia kirjoja on tänä vuonna ilmestynyt poikkeuksellisen paljon, niistä on lisälista bonusluukussa 25.

Joulukalenteriin pääset tästä!

Pron nettisivuilla kalenteri julkaistaan kokonaisuudessaan 1.12., Facebookiin ja Instagramiin  aukeaa uusi luukku joka päivä.

Iloista joulun odotusta!